Aktiviteetteja osa 2

Olohuoneen orsi ja Möhryn hehkeä kutsuääni houkuttelevat Kowalskia yhä voimakkaammin, ja se tuleekin nykyään päivittäin katselemaan meitä, joskus jopa monta kertaa päivässä. 20160105_095504

Möhryn kutsuhuuto on melkoisen voimakas ääni, joten ei ihme, ettei Kowalski voi vastustaa sitä. Laita äänet kaakkoon tätä katsoessasi! Kutsu kuuluu heti alussa.

Laskeutuminen ja oikeaan kohtaan tähtääminen on pikkumiehen heikko kohta. Sen vuoksi sen saa nostaa kädelle milloin mistäkin paikasta, tässä se päätyi patterin päälle.

20160105_095406

Kowalski osaa kuitenkin tulla kädelle nätisti ja se tekeekin sen olohuoneessa mielellään, koska tietää pääsevänsä aina suoraan orrelle.

20160105_095428Möhryn mielestä hauskinta ajanvietettä on lentää jommankumman aikuisen olalle, koska siitä saattaa saada palkintona herkkuja!

20160105_100405

KOULUTUSNURKKA

KYNSIEN LEIKKAAMINEN

Suuria uutisia! Muistat ehkä, että aiemmin kerroin silitteleväni Kowalskin jalkoja ja että olen näyttänyt myös kynsileikkuria. Nyt olivat kynnet niin pitkät, että päätimme ottaa riskin ja kokeilla leikkaamista. Poika oli jo valmiiksi orrella olohuoneessa, joten mies tuli syöttämään sille siemeniä kupista, ja minä ryhdyin kynsileikkureilla toimeen! Sain ensimmäisen kynnen leikattua suorastaan naurettavan helposti. Jännitin kyllä aika lailla, etten vain leikkaa liikaa. Molemmat pitkät varpaat leikkasin näpsäkästi, mutta lyhyet varpaat olivat hankalampia, koska piti varoa, että leikkaan varmasti oikeasta kohdasta. Takavarpaiden kohdalla vaikeuksia tuotti se, että Kowalskin mielestä riitti jo, joten se alkoi pyöriä ympäri. Sain kuitenkin pisimmät leikattua, mikä oli tavoitteenakin.

Olemme todella ylpeitä Vihermiehestämme ja erittäin yllättyneitä siitä, että tämä sujui, ainakin näin ensimmäisellä kerralla, hyvin. En usko, että tästä jäi mitään pahaa traumaa, sillä kun viimeistä kynttä katselin, Kowalski työnsi jalkansa sormeni päälle! En tosin saanut enää sitä leikattua, koska se liikutteli jalkaa, mutta sivelin silti varpaita. Pitkä valmistautumisaika siis todellakin kannattaa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s