Jouluvalmisteluita

Jouluvalmistelut ovat täydessä touhussa. Möhry lentelee tasaisin väliajoin tarkistamaan, mitä uutta on ilmestynyt alakertaan. Välillä se kovaäänisesti houkuttelee Kowalskinkin mukaan. Houkuttelu kestää aina aikansa ja Kowalski vastaa yhtä kovaäänisesti, kunnes se vihdoin on valmis lentämään perään!

20151127_192041

Möhrystä on mukava repiä sanomalehteä suikaleiksi. Kowalski tekee samaa lintuhuoneessa, mutta jostakin syystä olohuoneessa se katselee aina Möhryä vähän huolestuneesti – ihan kuin se odottaisi, että tästä seuraa jotakin kamalaa! Tai ehkä se toivoo pääsevänsä itsekin lehden kimppuun…

IMG_20151130_181902

Kowalski harrastaa kyllä lintuhuoneessa menestyksekkäästi kaikenlaista repimistä. Ruokalelu kuuluu lemppareihin. Videossa se oli juuri samaisen lelun kimpussa, kun tuli häiritsemään kameroineni.

Perheeseen tuli lokakuun lopulla uusi koira, joka ensin oli tietysti koeajalla, jotta nähdään, oppiiko se hyväksymään linnut ja kunnioittamaan niitä. Bretagnenbassetti Into onnistui yli odotusten ja sai jäädä eläintarhaamme!

20151125_185626

Hyvää joulukuuta kaikille!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s