Olohuone osa 2

Kowalskille ei onneksi jäänyt ensimmäisestä olohuoneseikkailustaan huonoja muistoja. Näin voi päätellä siitä, että jokunen päivä sen jälkeen se yritti jälleen seurata Möhryä. Tällä kertaa lento pysähtyi porttiin, johon se jäi hämmentyneenä kököttämään (pyrstösulkia odotellessa…). Sain nerokkaan idean: jospa yritän saada sen kädelle ja kuljettaa olohuoneen orrelle, jolla Möhry parhaillaan istui! Kowalski oli sen verran hämmentynyt, että jopa onnistuin. Myös Möhry hämmentyi ja ilahtui kovasti! Sen pupillit lähtivät villiin liikkeeseen (= innostunut) ja se lähti kiipeämään Kowalskin viereen. Nuorimies oli hieman huolissaan hetken aikaa, sillä välillä Möhry ajaa sen pois, mutta kun otin esille siemenkupin, se sai kummasti rohkeutta jäädä katsomaan, mitä tuleman pitää. 20150829_18264820150829_182714

 

Yllättäen seurasikin pitkästä aikaa suoranaista hellyyttä ja sen sijaan, että Möhrykin olisi käynyt käsiksi siemeniin, se halusikin mieluummin suukotella!

20150829_182651

Kun tilanne nyt muuttuikin näin auvoisaksi, rentoutui Kowalski lopullisesti. Sehän uskalsi jopa tutustua orren leluihin sen jälkeen, kun Möhry siirtyi vähän kauemmas rouskuttamaan siemeniä – lopulta siemenet siis veivät voiton!20150829_183437

Hyvinkin liikuttavaa oli se, että Möhry halusi selvästi esitellä Kowalskille, mitä kaikkea kivaa olohuoneessa on! Se lensi ensin lukuisia kertoja hyllylle ja takaisin orrelle. Kowalski ei tietenkään seurannut, koska lentokyky ilman pyrstösulkia on todellakin surkea! Sitten se esitteli keinunsa, mutta sekään ei saanut Kowalskia ilmaan. Viimeisenä vetona Möhryllä oli ruokailuhuoneen lamppu. Ilmeisesti se vaikutti houkuttelevalta, koska Kowalski päätti kaikesta huolimatta yrittää. Lähelle se sentään pääsi: se törmäsi tuolinselkämykseen ja jäi siihen hämmentyneenä roikkumaan. Siitä se lehahti lattialle ja lähti taas kipittämään kohti sohvaa. Sohvan takana tuntui olevan jälleen turvallista, mutta tällaisen paikan valinta herätti Möhryssä ihmetystä, kuten kuvasta voi huomata!

20150829_192504Möhryn äännähdykset saivat Kowalskin lopulta orren jalustalle ja siitä sain sen, ihme ja kumma, näppärästi kädelle.

20150829_192607

Päätin, että nyt on aika lähteä takaisin lintuhuoneeseen toipumaan seikkailusta. Kowalski oli jännittynyt ja Möhry tietysti huomasi sen. Tulkinnan tein sillä perusteella, että lintuhuoneen ovella Möhry lennähti yhtäkkiä samalle kädelle! Tämä oli ensimmäinen kerta, kun näin kävi! Möhry lensi aika lailla saman tien pois, sillä sen toimimaton jalka ei edesauta liukkaalla iholla pysymistä, vaan se tarvitsee aina kangasta jalkojensa alle. Ehkä tämä kuitenkin lohdutti hiukan Kowalskia! Odotamme malttamattomasti, mitä olohuoneessa seuraavalla kerralla tapahtuu….

20150829_1926253

Advertisements

One thought on “Olohuone osa 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s