Olohuone

20150807_191545Kowalski on aina seurannut tarkkaan, mitä Möhry tekee. Joka päivä Möhry lentää olohuoneeseen, mikä on saanut Kowalskin levottomaksi.

Se yritti kovasti lentää perään, mutta koska peräsin ei vielä toimi, se päätyi aina eteiseen. Sitten se tyytyi lennähtämään lintuhuoneen portille, mutta eihän sieltäkään kunnolla näe. Viime viikolla se lopulta sai käännettyä kurssinsa kohti olohuonetta ja laskeutui tyylikkäästi lattialle. Nyt sitä oltiinkin suuressa maailmassa!

Möhry istui omalla orrellaan ja katseli tarkkaan kaverin touhuja. Kowalski huomasikin orren, muttei osannut lentää sinne! Se oli selvästi hyvin hämillään, sillä se tyytyi jalkoihinsa ja tepasteli pitkin ja poikin huonetta.

Turvallisinta oli kuitenkin sohvan takana ja sen alta oli mukava kurkistella muuta huonetta. Se tepasteli edestakaisin eikä oikein tiennyt, minne mennä. Kun alkoi olla iltaruoan aika, tarjosin ensin kättäni ja sitten keppiä, mutta kumpikaan ei kelvannut. Toin tutun matkahäkin ja yritin ohjata sitä sinne targetilla, mutta silläkään ei ollut vaikutusta.

Onneksi se lopulta parkkeerasi sohvan taakse nurkkaan, joten sain laitettua matkiksen siten, että ainoa etenemismahdollisuus oli suoraan häkkiin. Sinnekään se ei uskaltanut mennä, joten mies hellävaraisesti ohjasi sen sinne kättään apuna käyttäen. Saimme siis lopulta uupuneen pojan omaan häkkiinsä syömään. Reissu oli selvästi raskas eikä se ole ainakaan toistaiseksi yrittänyt uudelleen.

Seuraavaksi aion tuoda sen kepillä suoraan orrelle, jotta sen on mukavampi tarkkailla maisemia ja toivottavasti Möhry istuu sen seurana!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s