Muutoksia

MöhrykatseEn ole vähään aikaan kirjoittanut kunnon sepustuksia, joten nyt sellainen tulee. Möhry on alkanut muuttua entistä enemmän: Se kaipaa selvästi aina välillä seuraa ja lentää olohuoneeseeen. Aina sen ei tarvitse lentää edes sinne asti, vaan kun se kuulee jonkun olevan tulossa oviaukolle, se ottaa tietynlaisen “korppikotka-asennon”. Kun sitä silloin kutsuu luokse, se lentää käsivarrelle aivan ilman makupalaa – jopa minun kutsustani! Sen asennosta siis tietää, tuleeko se vai ei. Välillä se tekee myös sitä, että jos liikuskelee lintuhuoneessa ja laittelee vaikka leluja parempaan asentoon sen vierellä, se yhtäkkiä tomerasti ottaa nokalla tukea sormesta ja astahtaa kädelle. Siitä se sitten mieluusti kiipeää olalle ja on siinä tyytyväisenä, pysytäänpä sitten samassa huoneessa tai lähdetään tutkimusmatkalle vaikkapa keittiöön. Pitkiä aikoja se viihdyttää myös itse itseään lintuhuoneessa, joten mistään ihmisriippuvuudesta ei onneksi ole kyse.

Olemme ilmeisesti voittaneet kaikki sen luottamuksen, ja se on todennut, että näiden tyyppien kanssa on ihan hauska välillä kiipeillä pitkin puseroa ja lennähdellä kädelle. Sitä paitsi silloin tällöin tästä kaikesta saa myös herkkua. Rapsuttelu ja silittelykään eivät enää nykyään taida olla vastenmielisiä asioista, koska niitäkin se saa “palkaksi” lähelle tulosta. Meillä alkaa olla siis varsin miellyttävä suhde keskenämme.

oma kännyKun on olkapäällä, on valtavan kiva kokeilla kaikenlaisia uusia esineitä nokalla!

Aina silloin tällöin se lentelee myös uusia reittejä alakerrassa ja saattaa jopa laskeutua tietokonetta tutkimaan. Lentäminen ylipäätään on lisääntynyt, sillä se tekee piipahduksia olohuoneeseen tuon tuostakin.

ohouusi

katse

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s