Herkkujen hurmaa

Koska odottelen kärsimättömästi sekä apua sormitempun kuvaamisessa että järjestelmäkameraa (tarpeettomaksi käyneitä järkkäreitä saa kernaasti tarjota!), tämänkertainen päivitys on varsin lyhykäinen.

Eräänä päivänä neitsikat huomasivat, että Möhryn häkin alapuolella olevalla pöydällä oli hirssinsiemeniä. Ne lennähtivät tyylikkäästi pöydälle ja alkoivat aterioida.

maalis14 001

Möhry kuuli välittömästi hirssin ihanan narskahtelun nokassa ja konkkasi häkin oviaukolle kurkistamaan, mitä oikein oli meneillään. Pitkään se kurkisteli alaspäin muttei sitten lopultakaan uskaltanut sujahtaa pöydälle. Se ei oikein pidä alavista paikoista eikä esimerkiksi ikinä itse tule lattialle.

maalis14 006

Harmistuneena se lentää läpytti olohuoneeseen, ja siellä sitä odottikin oikea herkkujen herkku: granaattiomenan siemeniä!

maalis14 011

Ja vielä ihailijakuva Kirppu The Lintukoirasta! Vai pitäisikö sitä kenties ruveta kutsumaan Neitokakadukoiraksi…vai Neitokakaduseisojaksi…? Hmmm. Tämän nimikimaran jälkeen on pakko muistuttaa oikeinkirjoituksen suhteen: koirarodut, kuten myös lintulajit, kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella.  Nämä edellä mainitut nimitykset ovat eräänlaisia Kirpun sukunimiä. Älkää siis ottako mallia 😉

maalis14 022

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s