Sulaa vahaa – molemminpuolista!

Voi tätä onnen päivää! Möhry on vihdoinkin hyväksynyt minut!! Se saattaa tulla ihan ilman makupalaa kädelle, ja jos syön vaikkapa leipää lintuhuoneessa, se lennähtää rinnuksille katsomaan, mitä olisi tarjolla. Kun aamulla vien sille ruokaa, se klenkkaa innokkaasti häkin ovelle – nimenomaan minua tervehtimään, ei ruokakupille! Ensin tervehditään, sitten vasta aloitetaan ruokailu. Voi meidän pientä….Tämä ei tietysti ole mitään siihen verrattuna, että aina kun perheen isä on Möhryn lähellä, se lentää hänen olkapäälleen tai kädelleen ihan muuten vain, silkkaa kiintymystään. Mutta kun muistaa, että lähdettiin liikkeelle siitä, että naiset ovat välttämätön paha, olemme tulleet todella pitkän matkaa ja vain runsaassa puolessa vuodessa!

Opetin Möhrylle myös käskyn “olalle” hirssin kanssa. Se oppi sen erittäin nopeasti. Seuraavaksi opetin sille ja Kirppu The Lintukoiralle “näytä peukalo” -käskyn. Sen se oppi hieman nopeammin kuin Kirppu 🙂 Tavoitteena on siis edetä sillä lailla, että jonain päivänä voin näyttää koko kättäni ja pyytää söpöliinejä osoittamaan haluamani sormen, jota kyseinen söpöliini sitten tökkää kuonolla/nokalla. Kyllä, täysin tarpeeton temppu, mutta helppo opettaa ja mukavaa työtä eläimille. Sitä paitsi Möhryn kanssa täytyy keksiä temppuja, joissa voi pysytellä molempien jalkojen varassa. Ei siis vilkuttelua meillä –  paitsi että Kirpun opetin vilkuttamaankin….

Möhryn känny 004Möhryllä on myös uusi lelu, vanha lasten leikkikännykkä. Se päästelee sellaisia älykkäitä huomautuksia kuin “kuka siellä”, “hei hei”, “minä rakastan sinua” ja numeroita ja aakkosia. Se on Möhryn mielestä erittäin mielenkiintoinen ja onkin kiva odottaa ja katsoa, vaikuttaako se Möhryn puheen oppimiseen.

Möhryn känny 010Pääsinpäs yllättämään Möhryn myös kuvaussessiossa: kerrankin kuvakulma oli sille niin erikoinen, että se poseerasi silkkkaa hämmästyneisyyttään!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s