Leikkikoulu jatkuu!

Nyt se on ihan varmaa: Möhry lukee tätä blogia! Tämä oli jo toinen kerta, kun se blogin ilmestymisen jälkeen ikään kuin muistuttaa, että unohdit kertoa tästäkin. Eli leikkikoulu jatkuu, koska neiti niin haluaa.

helmi14 001Välillä on mukavaa repiä myös orsirakennelman suojamuovia, vaikka ihanat kulkusetkin ovat mukavia. Valitettavasti me tylsät ihmiset aina lopetamme tämän huvin ihan siltä varalta, että neiti päättää nielaista muovia.

helmi14 004

Kulkusten narustakin on tullut valtavan ihana pureskeltava; se kun on vahvaa siimaa eikä sitä saa millään rikki. Sitä paitsi sitä saa natustella ihan rauhassa.

JA KERRO NIILLE MYÖS, ETTÄ OLEN TULLUT TOSI TAITAVAKSI ROIKKUMAAN NÄISSÄ NARUISSA VAJAVAISESTA JALASTANI HUOLIMATTA!

helmi14 016Voisin vielä kehaista punaista prinsessaamme siitä, että se on oppinut kestämään kameran lähellä itseään ja jopa salamavalon. Itse asiassa nykyään tuntuu vähän siltä, että se jopa odottaa kuvaamista! Vielä viime syksynä se usein lopetti sen tekemisen, jota minä tulin kuvaamaan. Nykyään se keskeyttää siksi ajaksi, että katsoo minua lyhyesti, ja jatkaa sitten tyytyväisenä toimintaansa. Se tosiaan lukee tätä blogia – tai ainakin ihailee omia kuviaan!

Advertisements

One thought on “Leikkikoulu jatkuu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s