Leikkikoulu osa I

Huom! Video Möhrystä nauttimassa suihkupullosta edellisessä postauksessa eli otsikolla Siipien suihketta.

Kuten pitkäaikaiset lintuharrastajat usein varoittavat, papukaijat kaipaavat toimintaa tai muuten ne keksivät sitä itse. Alla kaksi kuvaa Möhryn itse keksimistä aktiviteeteistä:

Pähkinää 006Se osaa hyvin näppärästi irrottaa verhon pidikkeestä. Ehkä eräänä päivänä koko verho putoaa lattialle!

Pähkinää 009   Tässä taas esimerkki siitä, miten voi käydä, kun häkki onkin liian lähellä seinää. Huolella remontoidun 50-luvun talon pinkopahvi on näppärästi nakerrettu. Ja kyseinen häkki on siis neitsikoiden. Möhrystä on kiva kiipeillä ja roikkua häkin seinämillä ja siinä samallahan voi hiukan haukata pahvia.

Tämä kuva siis varoitukseksi niille, jotka ovat innostuneet papukaijoista. Ja tämä tuho on vielä todella pientä! Jos et hermostu sisustavista eläimistä, olet valmis papukaijan omistajaksi.

Mitä kivaa sitten tilalle? Valmiit lelut ovat ihan käypä ratkaisu, kuten seuraavat kuvat näyttävät. Kyseessä on jälleen neitsikoiden häkki ja siis neitsikoiden lelut. Sekös meidän neitiämme haittaisi!

Pähkinää 012TAHDON SEN PIRSKATIN KELLON! YLETYN IHAN VARMASTI!

Pähkinää 017

Ottaen huomioon Möhryn heikosti toimivan toisen jalan se kiipeilee yllättävän näppärästi ja rohkeasti. Ja samaan aikaan Manu yrittää näyttää patsaalta, ettei vain häiritsisi suurta punaista….

Pähkinää 013Mainitsin viime kerralla, että Manu onkin ehkä poika. Sillä oli vähän aikaa sitten suurehko sulkasato ja sen seurauksena sen raidalliset pyrstösulat muuttuivat raidattomiksi. Kun siihen lisää melkoisen laulu- ja kosintainnon, voinemme vetää johtopäätöksen sukupuolesta. Nuorilla koirailla voi kuulemma olla raidallisia pyrstösulkia, mikä oli meille uusi tieto. Osui siis nimi sittenkin oikeaan!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s