In memoriam

Joulun piti olla ilon juhla, mutta aatonaattona meitä kohtasi suuri suru: löysimme Pliiklin kuolleena häkin pohjalta! Emme osaa sanoa, mitä oli tapahtunut, mutta kun muistaa, että Jumba oli rökittänyt sitä aiemmin pariinkin otteeseen verille asti, on mahdollista, että se loukkaantui jotenkin niin pahasti, että lopulta menehtyi. Mitään ulkoisia jälkiä ei ollut aiemmin eikä nytkään. Eläinlääkärikin oli sitä mieltä, että mitään hätää ei ole. Saattaa myös olla, että se stressasi enemmän, kuin osasimme arvatakaan.

Linnut 016Suru on erityisen suuri siksi, että Pliikli oli juuri kesyyntynyt lähes täysin: se uskalsi syödä hirssiä kädellä ja olkapäällä ja se piti tapanaan tepastella katsomaan meitä olohuoneeseen.

kesyt linnut 012Erään kerran se kävi keittiössä ja huomasi Kirpun ruokakupin täynnä ruokaa! Höpsö lintu kävi sitäkin maistamassa ;-). Onneksi se osui nokallaan juuri puuronnokareeseen.

kesyt linnut 009Muistamme rakasta Pliikliämme aina! Se on haudattu pihlajan juureen Diegon viereen. Toivottavasti Pliikli saa lentää vapaasti ja minkään rajoittamatta siellä, missä se nyt on.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s