Oikea lintukoira!

marraskuu13 009Pitkästä aikaa terveisiä Tirppalasta!

Tällä kertaa aiheena on villakoirapoikamme Kirppu, josta on sukeutunut aina vain parempi “lintukoira”: näin sopuisasti se katselee, kun neitokakadutriomme popsii hirssiä aivan sen jalkojen  juuressa. Käteni on sen ympärillä varmuuden vuoksi, mutten purista sitä mitenkään eli se olisi aivan helposti päässyt viereltäni lintujen kimppuun, jos olisi halunnut.

Tavoitteenani oli ottaa kuvia, kun se seisoo lintuhuoneessa ja katselee lintuja lattialla, mutta yllättäen tuli tällainen tilaisuus. Kuvien laatu on hieman sekalainen, sillä 8-vuotiaamme otti kuvat erittäin vaikeissa valotusolosuhteissa. Jouduin hieman parantelemaan kuvia ja muuttamaan yhden jopa mustavalkoiseksi. Hieno tilannehan tässä onkin tärkeintä!

marraskuu13 008Mitä lähemmäs Pliikli tuli, ja herranen aika miten lähelle se tulikaan, sitä kiinnostuneemmaksi Kirppu muuttui. Tässä kohdassa olikin pakko hiukan tiukentaa otetta.

Kun Pliikli tuli aivan kirsun kohdalle (alakuva), jouduin jo pitämään tiukasti kiinni. Kun hiukan löysäsin otetta, huomasin, että Kirppu halusi vain nuuskia tirppaa. Pliikli ei tietenkään tällaista hyväksynyt, vaan pakeni hetkeksi kauemmas, kunnes tuli taas syömään.

marraskuu13 011

Lopulta Kirppu alkoi jo hiukan kyllästyä koko touhuun:

marraskuu13 010JOHAN TÄTÄ ON NYT KATSELTU. MITÄS KIVAA TUOLLA ETEISESSÄ OLIS?

Lopuksi ihailijakuva kaikille Möhry-faneille. Siemen- ja tuoreruokatasapaino on taas saavutettu, mutta neitsikoiden siemenastiaa pitää edelleen vartioida 🙂

marraskuu13 006

Advertisements

2 thoughts on “Oikea lintukoira!

  1. EI OIKEESTTI x3 varmaan kirppu pysy noin hyvi ja en oo ikinä nähny kaikkii kolmee tollee yhessä =O ja viel iha rauhassa ilma et jumba hyppää pliiklin kimppuu. on ne kyl kehittyny kaikki neljä (kirppu ja neidot) 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s