Lähikontakteja

Pörröinen koira 014  Möhry on ilmeisesti pienestä pitäen ollut enemmän “miesten” lintu. Meilläkin perheen naiset jäävät selkeästi kakkosiksi. Poikkeuksena on 8-vuotias, jota Möhry ei ilmeisesti osaa vielä luokitella tai sitten tyttärellämme on jo nyt ilmiömäinen kyky tulla toimeen lintujen kanssa! Hän sai aika pian Möhryn tultua rapsuttaa sitä rinnasta – minä en.

Vaikka saankin antaa ruokaa, puhdistaa häkkiä, kutsua kädelle ja jopa siirtää sitä tarvittaessa paikasta toiseen, näin hellää yhdessäoloa meillä ei ole ollut vielä koskaan! Lintuhan suorastaan painautuu perheen isän kasvoja vasten!

Mikä minussa muka on vikana, mikä? (katkeraa muminaa…) Lohdutuksekseni olen lueskellut lintufoorumin (http://forum.papukaijat.net/) myyntipalstoilta kuvauksia linnuista, jotka pitävät enemmän miehistä.

Jos Möhryltä kysyttäisiin sen lempilelua, vastauksena olisi todennäköisesti omaihmisen naamataulu 😀

meitin pojut 009Nenä-, huuli- ja korvakoruja on ihana hellästi hypistellä ja pyöritellä, välillä myös avata. Möhry saattaa käyttää tähän hupiin pitkiäkin aikoja! Eikä kuulemma ole vielä koskaan satuttanut.

Pörröinen koira 015ÄLÄKÄ UNOHDA KULKUSIA! RAKASTAN KAIKENLAISIA KILISEVIÄ ESINEITÄ MUTTA KULKUSET OVAT AIVAN YLIVETOJA!

Warhammer 010SITÄ PAITSI ON HAUSKA KOULUTTAA IHMISIÄ NIIDEN AVULLA: KUN MINÄ PUDOTAN KULKUSEN LATTIALLE JA KATSON SITÄ PITKÄÄN, JOKU IHMINEN AINA NOSTAA SEN MINULLE TAKAISIN. OLEN TAITAVA VAI MITÄ!

Lopuksi hieman vähemmän ihana asia, nimittäin kynsienleikkuu. Vaikka se ei lempiasioihin kuulukaan, Möhry kestää sen hienosti ja huutamatta.

meitin pojut 007

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s