Jälleen yhdessä!

Uutisia Tirppalasta: päätimme kokeilla, miten Pliikli otetaan vastaan lintuhuoneessa. Kaikki kolme lintua huutelivat toisilleen säännöllisesti, joten parvi tietysti kaipasi takaisin yhteen.

Pliikli hakeutui heti häkkiin sisälle ja alkoi tyytyväisenä pörhistellä höyheniään ja torkkua. Jumba ja Manu näyttivät nekin varsin tyytyväisiltä. Pariskunnan välit ovat hieman viilenneet ja hetken näytti siltä, että Jumba ja Pliikli vetävät yhtä köyttä ja Manu onkin se, joka jää yksikseen. Nyt tilanne on tasoittunut sen verran, kaikki kolme tulevat suhteellisen hyvin toimeen keskenään. Välillä Jumba osoittaa muille kaapin paikan, mutta mitään vakavaa ei ole ollut nähtävissä. Pliikli

Jumba ja Manu eivät tosiaan ole pitkään aikaan sukineet toisiaan niskasta tai edes olleet vierekkäin istumassa. Manu on alkanut kujerrella omalle peilikuvalleen vaatekaapin päällä (peiliovi! Kuva tulossa ensi kerralla!) ja Jumba on tyytyväinen yksin mutta yhdessä. Tämä kuva on itse asiassa jo harvinaisuus, sillä tässä Jumba ja Manu istuvat aika lähekkäin häkin päällä. Manu-neiti on kasvamassa isoksi, kuten sen sievästi keltaiseksi muuttunut pää osoittaa.

Manu ja Jumba

Myös kaijaspojat Jago ja Jafar ovat kasvamassa isoiksi pojiksi, mikä näkyy pään värin voimistumisena vahvaksi punaiseksi. Taustalla näkyy myös syötyä tapettia…Voi teitä pojat!

Jago

Näihin rauhallisiin kuviin ja tunnelmiin päätämmekin lähetyksen Tirppalasta tällä kertaa!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s